ПЪТЕВОДИТЕЛ НА ИНТЕРНАЦИОНАЛНИЯ СТУДЕНТ: ЗАПИСКИ ОТ СОФИЯ,ВИЕНА,ЙОНШЬОПИНГ,ЛОНДОН И ПИТСБЪРГ.

четвъртък, 17 март 2011 г.

Moni's random thoughts

Greetings humans!

Знам, че трябва да пиша цял пост защото имам няколко ивента за които да ви ъпдейтна! Революцията в Про Боно Групата ни, къде ще съм другата година, моята любима дискотека Тигре Тигре и Лондон крийпс, Оскар реакциите ми БЪТ ЪФ КОРС, ситуацията с дъ бро, ситуацията с the mothership, Панкей дей, вътрешни кофликти в Груп Ф етк етк. Но в момента нямам дъ брейн пауър, но пък ми се пише пост за това ще гледам да се изразявам в кратки изречения от едно изречение ЛОЛ
1 ВИЛА МИДЕДНОВА защо се отказахте на 28 ден?
2 Тя не може тя я е страх!
3 Песента Barbara Straisand na Duck Sauce is blowing my mind! WTF are they trying to say!?!
3 Adele- еми оверрейтед е и тва е
4 Биби къде си бро?
5 Яна В съжелявам, че не можах да те развеселя днес :(
6 Мила дано да успеете да ми дойдете на гости в Лондон :(
7 Яна Кр също
8 Дано не си фейлна изпитите
9 Бубе кога ще ни грейснеш с пост?
10 Момичета които използват "феминистка" като обига-ххаха
Photobucket

11 Джей има диагноза дислексия (сп?) и получава безплатен МАК (не че съм jealous or anything ама тя вече има един кво ще ги прави на супа ли!) също е освободена от глоба за закасняла книга от библиотеката!!
12 Имран подари на Фър АйПад за 26тия му рожден ден ВАТ?
13 I can do it like a brotha I can do it like a d00d
14 D00D!
15 Надявам се да не ви е скучно щото на мен тоя формат почва много да ми харесва! Позволява ми да съм delightfully random!
16 Кой иска да дойде с мен до Люлин това лято! Малко пътешествие към миналото яа? Cause I'm still Monny from the block!! (get it like Jenny from the block but Monny instead of Jenny cause I'm Moni! get it?)
19. Трябва ми нов АйПод!
20.Кърсти си мисли, че България е 3rd world country!  She was like "yeah Bulgaria is a 3rd world country isn't it" I was like Um
21. Една от колежките на Лора я е питала дали ще има проблеми да отиде в БГ на почивка с приятеля си без да са женени?!? !
Photobucket

22.Лора и е казала, че ше ги прибият с камъни до смърт. Преувеличавам казала е НЕ със същото шокирано изражение!
23. ФИЛМИ ми е най-любимата игра евър евър! Кои иска да я се съберем един ден това лято и да я играем!?! И да не искате we're still doing this shit!
24. Липсва ми дъ лил бро
25. Смърт за Тейлър Суифт!
26. Утре е St Patrick's Day HORAAY! Пожелавам на всички да намерят лепрекон с гърне жълтици под дъгата!
27. Обещавам да спра на 40 ама е много аддиктив!
28. От както открих, че книгите от Амазон по 0.1 паунд ,демек едно пи, не са измама ами просто по-измачкани книги не мога да спра да си повъчвам!! Сериозно I have a problem I think I'm a bookaholic haha нямам идея как ще ги пренеса всичките до БГ!
29. Живея с едно постоянно чувство за вина all the time и не знам за какво!
30. Ако межех да се върна назад щях да уча Психология!
30. I wanna get so high I could eat the stars ;)
31. Имам нови obsessions и това са trashy historical dramas in which there's nothing historical ahaha като Spartacus: Blood and Sand, The Tudors, Camelot, The Borgias etc etc they are amazing заедно с True Blood i Mad Men!
32. Помните ли моя гаден навик да си хапя устата докато си направя рана? Помня, че Ради ми се подиграваше, че винаги съм имала дупка на устната :D It's baaaack
33. От другиден съм всяка вечер в библиотеката! Watch me do it bitches I don't even care нямам финансовата възможност да си позволя поправки тук са привилегия ФЪК накрая сиг ще си взема изпитите ще изперкам (без това съм на ръба) и ще се самоубия! Are you happy now law school ARE YOU? Вие се смеете(едва ли), но майка ми е имала един братовчед който е учил медицина във Варна и накрая се е удавил в морета НАРОЧНО! Психични отколонения очевидно са в рода ни!
34. Фейсбуук е пълен с хора с плоски шеги за Япония
35. Британската кухня=ВАРЕНИ КРАСТАВИЦИ!
36. Scottish accent < English accent and that's a FACT!
37. Нещата които най-често си консумирахме ин скуул са Фибела с шоколад вечната класика, солети Хрус Хрус и онези другите Веселинка ли бяха кви бяха? Наполеонка (Яна В), Меденка+ Хрупанки (Ради), Желирани бонбони (Яна Кр+аз) 3в1, Бейк Ролс, Шоколад!
38. 5 години седяхме всеки до един и съши човек по почти всеки предмет!! Ради+Яна Кр, Биби+ Яна В, Мимето+ Бубето, Аз+ Мила we're such dorks :D
39. Това лято ще се размажееем!
40. Трябва да останем приятели където и да сме колкото и деца или котки да имаме
Photobucket

петък, 11 март 2011 г.

Япония


Имам доста да ви разказвам от последните 2 седмици, които не съм писала в блога, но след малко излизам щото е Петък вечер. От библиотеката бай дъ уей не на клуб или дискотечност както прозвуча това. И сигурно е странно след това отсъствие да се завърна с този пост, но просто няма как да не спомена за какво се случва в момента в Япония.

сряда, 9 март 2011 г.

Ден 28



Ох,не мога да повярвам,че издържах да пиша един цял февруари месец,но не във високосна година,де хахах Хора,днеска беше един мнооооого дълъг ден,който започна в 6 и 20 за мен и общо взето чак сега успявам да седна спокойно за 1-ви път. Утре няма да е по-различно,така че отивам да си лягам :-) Целуввввввв! :-)

вторник, 8 март 2011 г.

Ден 27



Хола чикас,какво става? Не знам дали знаете,но в Иран е 1389 година и Нова година е на 21 март,така че скоро ще празнуваме 1390 година..:Д Просто random fact, който научих днеска и реших да споделя с вас ХАХА Както съм ви казвала обожавам хората от другите държави и е супер забавно да разбираш някакви различни неща за тях и за традициите им като цяло, и бла бла. Примерно днешния ден 8ми март (при нас е все още 7ми,де) почти никъде не го празнуват, въпреки че се води интернационален ден.. Та е интересно да видиш кой какво празнува и какво не. Примерно в Швеция имат специален ден за kanelbullar, тези сладки, които правех зимата,които даже се опитах да направя и на НГ,ама нещо не се получиха ХАХА Имат ден и за едни други сладки, имат ден дори на бащата, ама виж, на жената не празнуват :Д Вери ънюжуал..Защото ние примерно много го уважаваме или поне много хора си го честитят, не знам колко празнуват всъщност. Ако трябва да чакаш швед да ти честити ---> БАХАХАХАХАХХАХАХА...
Та честит 8ми март на вас! :-) Въпреки че реално ще трябва да ви го честитя с утрешния пост,защото този се води този за 7ми март. Така че забравете, ще си говорим утре :Д
Целуф!

неделя, 6 март 2011 г.

Ден 26 (след 20 е доста трудно да се намери хаха)



Здравейте здравейте! Каквоо струвате? :-)
Каква голяма изненада,че пак аз пиша пост :Д Ще бъда кратка-днес станах рано и имахме среща с отбора,защото треньора ни имаше сурпреса за нас..Та изненадата се оказа един час и половина с един много известен тукашен треньор по баскетбол,който ни задава някакви въпроси и ни кара ние да си задаваме. Абе, беше интересно :-) После имахме БОЙНИТЕ ИЗКУСТВА както всяка неделя. ХАХА Не,не е всяка,ама вече е втора подред. Беше интересно пак...И пак по същия начин изморително като миналия път,но пък после се чувстваш чудесно :Д Вече съм станала толкова здрава,че си правя 20 лицеви опори една след друга без да спирам и то в едно много добро темпо ХАХАХ И мога да се изправям за 1 секунда от легнало положение по гръб.. :Д И вече можем да се бием ХАХАХ Ако ни се наложи да се сбием с някой от отборите по време на някой мач,поне знаем кой ще победи в боя ХАХАХХАХ После се върнах,ядох,спах,после пак ядох,сега пиша пост,ще чета и после си лягам :Д Това е драги! Целувки и до утре! :-)

събота, 5 март 2011 г.

Ден ოცი и пет (грузинско-български хаха)



Тази песен много ми харесваше как Александра я изпълни и преди няколко дена се сетих за нея,та ако не сте я чували,много е яка! :-)

Опаа,изпуснах още един ден хехе :-) Няма нищо,аз си прощавам ихихих :-)
Мога поне да ви обясня защо го пропуснах. Снощи бях на рожден ден на Нино,за която вие всички знаете,но по едно време те решиха да ходят някъде на клуб,а на мен не ми се ходеше,затова реших да се върна обратно вкъщи. Та по пътя наобратно усетих,че нещо се разболявам, защото ме караха да чакам 5 минути на студа отвънка докато всички пияни осъзнаят,че някой звъни на вратата. Та май там се разболях или поне така си мисля,защото 1-вото нещо,което поисках от Нино на рождения и ден беше чай ХАХА После си пийнах и малко вино,ама мисля че това само ми вдигна леко температурата ХАХА Ама иначе съм добре,де..още не съм се разболяла съвсем. Та тук в момента всички са болни, треньора ни също,няколко от съквартирантите ни,половината ни отбор и абсолютно всички,казвам ви! Вчера даже много се смяхме на треньора,защото гласът му беше като на този от SAW :Д Смисъл то не е смешно,че е болен човека,просто наистина беше като онзи от SAW.. :Д Та след като се върнах си казах,че ще пусна песен,ама после ми се доспа и си загасих компютъра и се сетих точно,когато натиснах шът даун,така че както се досещате после ме мързеше да си го включвам отново. Та това е мили мои..Днеска има БГ ден в едни от университета. Ще се съберем да празнуваме 3ти март или поне да се съберем българите.Та съм обещала да направя баничка,ама аз мисля че няма да ходя,за да не заразя и останалите,така че май Яна ще я направи.. Та това е всичко от мен. Приятен ден на всички! :-)

четвъртък, 3 март 2011 г.

Ден двадесет и трети



Честит празник! Това ми беше една от любимите песнички,които взимахме в училище като малки!





И тази също!

Ден dvadeset dva (srpski)



ЦелуФФФки!

вторник, 1 март 2011 г.

Ден ... (Arabic) واحد و عشرون



Честита Баба Марта,всички!


П.С.Радвам се,че имам такива големи почитатели,които не спират да коментират,коментират...... :Д И все пак благодаря на Ради и Мони,които почти не пропускат ден да ми споделят какво е станало с тях и какво ги вълнува, защото, де факто,това е начинът за поддържане на връзка.... Но какво обяснявам на Мони и Ради,така или иначе те са единствените,които ще го прочетат,така че няма какво да го казвам дори ХАХА :Д
П.П.С. Интересен факт:Румънците също имат мартенички! Толкова хубаво :-)

Ден двайси (Селски)



Това ми е една от любимите песни! Хора,честно казано малко ми доскучаха блоговете ми,дано не сте умряли от скука и вие вече :Д Пък и не мога да пиша някакви лични неща поради фактът,че блогът ни не е прайвът хаха Така че пиша само някви сухоежбини,ама кво да се прави :-)
Та какво да ви кажа :-) Днеска имахме презентация за проектът,който правихме за износа на оръжия от Швеция и тъй като бяхме прекалено много групи и въпреки че всяка група имаше само по 3 минути да говори,пак не успяхме да стигнем до нас. Та ще продължим следващия път. Всяка група избира по един човек,който да говори и ние с Алекс и Нино,и Яна решихме по мъжкия начин-камък,ножица,хартия ХАХА Голем турнир беше,хората около нас,които бяха докато решавахме кой ще презентира само се молеха да свърши най-после ХАХА Та се падна Яна,милата. Ама то за всеки от нас ми е гадно де,гаден е самият факт,че трябва да седиш пред стаята със всичките ти колеги и да им обясниш за какво си писал и кое е най-интересното (примерно :Д) нещо,което мислиш,че би ги заинтересовало. Та днеска на презентацията тези,които успяха да излязат,според мен се справиха много добре! Само едно момче,горкото,един швед,ама от тея най-срамежливите явно толкова се спече милия,че ми стана жал.После 20 минути след като беше презентирал още го преживяваше и се криеше в суичера си...Милия,а той е супер срамежлив наистина. Миналата година с този същия имахме барбекю в нашата къща,защото той се беше ЗАБИЛ представете си с една от нашата къща. Та прекарахме целия следобед заедно и той не беше казал почти нито една дума и сега даже не се поздравяваме като се видим,което е супер смешно,защото той постоянно ме гледа и много добре знае откъде ме знае. ХАХА Просто ви давам пример за това колко е срамежлив..Аз викам на Алекс,изобщо не знам как я е забил тая от нашата къща хаха,ама с Алекс стигнахме до извода,че тя явно го е забила ХАХА Та милия,напълно го разбирам и аз много мразя да говоря пред много хора,ама предполагам някой ден ще ми мине хаха :-) Та смешното беше,че ние с Алекс дори не слушахме кой какво презенрира,а просто коментирахме всички един след друг :Д
Та това беше днеска..След това аз,Яна и Алекс отидохме да купуваме подарък на Нино,която има рожден ден след няколко дена и след като се разделихме,половин час след това виждаме Нино да ходи по магазините! И то самичка! Толкова тъжно ми стана,че тя е искала да ходи,а ние просто и казахме,че си тръгваме и се разделихме в университета..Та добре че не ни видя! Аз само отдалече я видях,защото тя има много дълга черна коса и беше с една червена блуза и едно нейно зелено дълго яке..И само от далече я фокусирах и бързо се скрихме в един магазин :Д Добре че не влезе в него :Д Та после се върнах и си направих обяд и след това бях на тренировка. Иначе днеска видях два пъти стария ми треньор и много се зарадвах :-) Той нали вече не живее в нашия град,защото не ни е треньор,така че не го бях виждала от много време.Всъщтност последният път,когато го видях беше на един наш мач,който той дойде да гледа преди много време,а преди това го видях лятото,защото той беше треньор на шведския отбор.Така че се виждахме всеки ден в продалжение на 15 дена,де,ама все пак преди се виждахме всеки ден в продължение на една година,така че.. ХАХА Та много много яко!!! :-) Та това беше днеска,сега мисля да почета малко и после да си лягам,защото не съм спала от много време като хората,а и утре имам възможността да поспя до малко по-късно! Целуф!