ПЪТЕВОДИТЕЛ НА ИНТЕРНАЦИОНАЛНИЯ СТУДЕНТ: ЗАПИСКИ ОТ СОФИЯ,ВИЕНА,ЙОНШЬОПИНГ,ЛОНДОН И ПИТСБЪРГ.

събота, 30 април 2011 г.

Голямото подстригване

Привет, мои приятели и приятелки!

Почти всеки блог започва с "Не съм писала от много време" или "нямах време да пиша в блога". Е, моя блог ще започне с: "Мързеше ме да пиша в гадния блог" МУАХЖХАЖХААХЖА!!!!!!!
Имах си по-важна работа ПЪК! Дори и мързелуването ми беше по-важно от това да пиша в блога! В последните 5 дена примерно, съм отделяла почти по 4-5 часа на ден, за да се пека в градината, без да правя нищо, Първия ден само четох 1 книга, ама я изчетох и след това просто се отдадох на ПЕКАНЕ :) ИИ така хубаво почернях... заприличах на човек както се казва! Онзи ден се гледам в огледалото и не можах да се сдържа да не си Wink Pictures, Images and Photosнамигна ;))

Та както се подразбира, покрай великденските празници не съм свършила нищо полезно, освен че бях добро дете и си стоях в нас почти през цялото време... и после се чудя, разбирш ли, що съм напълняла и едва си тътря Задник*т.. Накратко целия Разпети Петък се пекохме на 1 одеалце в градинката, в Събота преди Великден пък с Мила прекарахме почти целия ден в кухнята. Добре че нямаше никой друг, който да ни пречи от къщата ни и се отдадохме на кулинарство... или сладкарство по-точно.

Първо аз бях замесила няколко вида теста от миналия ден и в Събота направихме 2 вида бисквити, които вече сте виждали сигурно (ама не сте опиталиии) Станаха страхотни..
Също и козунака ни се получи много добре. В неделя се събрахме с българите от университета ни на закуска и ядохме от нашия козунак и пихме кафе. После ходихме на плажа и играхме волейбол и баскетбол цял ден. Беше страхотен ден!

В понеделник пак почивахме и се пекохме на слънце... в пълен застой бяхме направо... Гледаме в момента всички възможни български сериали, които се въртят по каналите: Стъклен дом, Столичани в повече, Под прикритие... задължително си правим Movie Night, със или без съкъщниците ни :) Мечтаем си вече да се върнем в България и да се разшетаме наляво-надясно с вас. Ама разбира се, преди това нямаме търпение да навестим Мони в Лондон, бейби! Искрено се надявам тя да ни е подготвила страхотна програма докато сме там, иначе не знам какво я чака... Човек не може да отиде в Лондон без план!
ИИ хаха сега се сетих нещо да ви кажа... то никак не е смешно де, но аз и Мила се смеем, щото не обичаме да драматизираме толкова нещата. Има един Кореец, братлета, който е влюбен в мене. Влюбен е силна дума разбира се, ама знаете, че обичам да си украсявам историите :) Та този кореец е супер готин... наистина.. не си представяйте някакъв нисък слабичък азиатец, който не може да говори английски. Напротив, висок, здрав мъж си е... дори леко пълничък, но е много голяма душичка. Наскоро бях го поканила у нас 1 вечер и той дойде с бутилка Мартини и китарата си и ми пееше "You're way too beautiful girl... lqlqlq"..
аз не знаех в коя посока да гледам, за да избегна погледа му, закован в мене аххаха, ама се кикотих нещо там и се правих на малоумна!
После на слеващия ден отивах на училище след рехабилитация и го срещнах по пътя... и той не пропусне да ми каже колко сам хубава ХАХАХАХА... а аз бях облечена по следния начин: С един сив анцуг, сак от едната страна, косата ми беше мръсна и си я бях вързала на конска опашка и се бях зализала с една лента за коса АХАХХА Кошмарна бях просто.. ААА ДА! И тогава понеже стоях срещу слънцето и както си говорихме той ми вика: О БОЖЕ! АМА ТИ ИМАШ ЗЕЛЕНИ ОЧИ! И почна да ми разглежда очите АХАХХАА и аз се опитвах да му обясня, че са пъстри, ама той май не слушаше хахахах и оттогава натам, всеки път като ме види, отделя по 5 мин да ми разглежда очите ЛОЛЛ

Хаа! Искам да ви се похваля! Подстригах Мила точно вчера! Беше много забавно, чувствах се точно като фризьорка от някой известен столичен салон, където само мутреси ходят хехе! Направих косичката на Мила точно такава, каквато я искаше, само с помощта на 1 ножица за хартия и 1 ненаелектризиращ се гребен от 3 лева ахха! После ѝ оформих и бретона и стана МУЦИ!!! забележете, че не съм отрязала никак много коса... само крайчетата, а вече няколко души питаха Мила дали има нова прическа хахаа!
Това трябва да е четвъртата или петата подстрижка, която правя на друг човек. И Мила за втори път вече се доверява на моите фризьорски умения :) Веднъж съм подстригвала Ася, наскоро подстригвах Сашо.. а да не говорим колко много пъти съм се подстригвала себе си! Вие сами помните, когато в часовете по география и физика стоях с ножичката на Марина и си клъцках цъфналите крайчета АХАХХАХА Беше супер смешно това. И сега като се замисля е гнусно ахха, ама винаги можем да се оправдаем с това, че сме били малки и не сме разбирали :) Леле... като се замисля сега.. колко е унизително ти да преподаваш на някого, а той да си стриже крайчетата на косата МАХАХА, аз лично бих му набила шамарче!! Както един швед, Виктор тука вика: "Do you want Shamar??" Много им е забавно, а на нас още повече. Дори наскоро му показвах разликата между нормалната плесница и циганския шамар пхахах

Нали знаете, че тая година пак станахме последни в Лигата, но после играхме квалификации, за оставане в дивизията. Е, ако някой още не знае, спечелихме си мачовете на квалификацията и си оставаме отново в дивизията :)) И следващата година най-после ще мога и аз да играя. Вече минаха 9 месеца и 15 дена от операцията и крачето ми се води, че е здраво, въпреки че едва ли някога ще бъде като другото краче.. Трудно ми е да клякам и да отскачам от него, но поне се радвам, че свърших с тая гадна операция и никога не искам отново да си оперирам коляното..
АХАХ, а като заговорих за това искам да ви покажа в сайта на Дамската Лига, когато отворите за информация на нашия отбор, виждате следното:

И с една от моя отбор много се смяхме... изглежда все 1 са починали 3 момичета от нашия отбор..с тея червени кръстове... Не можаха ли по 1 звездичка или нещо подобно... те направо ЧЕРЕПЧЕТА да ни бяха сложили..

И искам да честитя рождения ден на Биби със закъснение (Голямо), но тя си знае, че много си я тача иначе! Биби, не се сещам чак сега, че те забравих, а просто исках да напиша блог и там да ти се извиня, затова чак сега идва. И за да не изневеря на традицията си от миналата година:



Хайде, ще ставам, защото скоро ще ходим с французите да рециклираме едни бутилки, които сме събрали в къщата
ЦЕЛУВКИИИ

Diamond TextDiamond TextDiamond TextDiamond TextDiamond TextDiamond Text





петък, 8 април 2011 г.

Мечтая лудо за старите дни....

Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?

Бяла стая в нея самота,
защо отключи бързо последната врата,
защо светът погледна с отворени очи,
лицето ти оцвети - усмивката промени,
душата ти заличи.

Припев:
И не искам вече да поглеждаш назад,
в мойта стая с безброй врати,
върви при другите намазани с грим,
мечтая лудо за старите дни.

Стоя на пръсти на края на света,
градът умира бързо под моите крака,
политам там където е нощта,
лицето ти оцвети - усмивката промени,
душата ти заличи - моля те спри.

Припев:

Аз те моля, затвори очи,
мечтая лудо.