ПЪТЕВОДИТЕЛ НА ИНТЕРНАЦИОНАЛНИЯ СТУДЕНТ: ЗАПИСКИ ОТ СОФИЯ,ВИЕНА,ЙОНШЬОПИНГ,ЛОНДОН И ПИТСБЪРГ.

събота, 11 юни 2011 г.

Summertime Blues

Picture this: в момента си седя в стаята до прозореца с средна на големина купа ягоди до мен и си слушам един от албумите на The Ramones  (not the rasmus!) докато навън вали дъжд и духа вятър. Единственето което ми липсва е едно шоколадово мляко и ето ти я моята представа за рая! Освен, че можеби моя рай би бил set in the 60s! Лондон през 60тте сигурно е бил ФАБЮЛЪС!  (освен ако не си бил индиец, чернокож, гей, жена и тн абе ако си бил бял мидъл клас мейъл всичко ти било наред) Ениуей багажите са (почти) стегнати след мъчителни часове събиране на рандом шит из цялата къща съм (почти) готова с голямото преселване и тъй като в момента чакам да ми се изтегли епизода на The Game of Thrones.
Мисля да се върна към този формата с числата, че иначе ще се превърне това в един от моите километрични постове.
1. I'M DONE WITH EXAMS. След последния изпит просто излязох от залата like FUCK YES IT'S OVER DIE EXAMS DIEEEE.
Photobucket
                                                        После се прибрах у нас all like
Photobucket


И спах 5 часа. После излязохме вечерта и се напих, на другия ден имах най-ужасния махмурлук на света, от тея дето за заклеваш, че повече НИКОГА няма да пиеш през живота си.
Малибу е сигурно, че няма да докосне тези устни скоро, поради простата причина, че колкото и да е сладко като го пиеш толкова е и горчиво после като се връща наобратно. Това което ме довърши обаче бяха the jello shots, които дори не бяха направени под формите на шотс ами просто имахме няколко купи с желе бате и всеки си гребеше с лъжичка и аз понеже много обичах желе като малка съм решила да направя един рекриейшън на детскитегодини. Обаче после се намеси и някво усики и някъв ром и не беше точно като детските години . Но беше фън, щото повечето бяхме в импровизираните си country of origin costumes.
От това което си спомням не мога да се оплача де беше една забавна вечер, същото не може да бъде казано за другата сутрин, чиято есенция бива чудесно илюстрирана от факта, че си повърнах хапчето за глава.
Ениуей въргалях се в леглото цял ден и после ходихме с Киро да досаждаме на Лора на работа, после ходихме у тях и гледахме The Hangover while I was hangover щото сме мета. И следващите няколко дни са ми пълна мъгла...тъмна индия...ама буквално не помня въобще какво съм правила хах защото съм пила плийс, аз алкохол не можех да помириша една седмица и най-силното което пих в Амстердам беше бира. Просто са ми били лейзи хейзи дейз имам проблясъци как се излежаваме под слънцето в Хайд Парк, ходихме на кино веднъж общото взето в песен на  Нат Кинг Коул живях  

Та размотавах се насам натам няколко дни и после заминахме в Амстердам

2. Амстердам е как отпразнувахме официално края на 2рата година (това предното беше само отпразнуване на края на изпитите, много ме кефи как ще ме скъсат 100% но ние си празнуваме и да паднем и да бием пак ще се напием (напушим?) Амстердам беше SUPERCALIFRAGILISTICEXPIALIDOCIOUS!!  3 ден ей така:
Photobucket



И дори не беше само тревата (ок признавам тревата беше доста главна част хахаха), но Амстердам има репутацията на главно трева и проститутки а е толкова хубав град. Просто е супер приятно, самата атмосфера и хората и улиците и заведеничта просто има една обстановка на чилнес и всички са супер готини. Наричат го Венецията на Севера заради каналите и наистина те са супер много и са толкова китни с едни дървета и лалета наоколо и ох не мога да ви го опиша то е по скоро a feel! Иначе е мн готино щото по каналите хората си правят такива партита по лодките си и обикалят нощен амстердам с най-хубавата трева и шампанско или който квото му тегли душата. Та ние си наехме едно водно колело и обиколихме каналите за няколко часа (садли без трева или шампанско защото трябваше да сме напълно свободни от действията на всякакви вещества, че иначе като нищо щяхме да обърнем колелото както бяхме 5 човека върху него или да се блъснем в някоя от другите лодки но това не пречеше на Алена и Раждийп да бъдат напълно сигурни, че няколко от патиците се опитват да ни убият всички тоест не знам дали не са пушили да ви кажа) карахме и земни колела  не само водни! Щото сме толко рад! Имаха си кошници на тях и всичко! Ядохме и в един китайски ресторант, където си взехме нуудълс от КУТИЯ  Кутия брат! като по филмитеее! Нали ги знаете тея сцени от филмите дето героите примерно на Коледа се правят на супер нещасни и демек за да покажат колко са тъжни ги дават на Коледа как ядат китайска храна от супер апетитно изглеждащите кутии and I'm like bitch get real I ain't feeling sorry for you for eating the best looking chinese food out of a box! Ако някой от вас някога отиде до Амстердам Wok to Walk се нарича мястото да го посети задълже! Абе най-добре ако някога имате път към Амстердам звъннете аз където и да съм по света сигурно ще се придъединя и ще съм сигурна да ви покажа най-яките места. ХАХАХА
Та бяхме в Сърцето на Амстердам  така се казаваше хостела ни, който верно буквално си беше точно в сърцето на Амстердам и си беше много прилично хостелче, но както казах за мен щом не ни убиха по особено жесток начин или измъчваха както в Хостел 1,2 и 3 за мен си е СУПЕР хостел. Ние предната вечер се бяхме събрали у Наташа да ходим от тях до летището, че полета  ни беше в 6 сутринта и гледахме 1вия хостел така за разгрявка да знаем какво да правим и какво не ако попаднем  в съответната ситуация.
На нашаата улица имаше над 20 бардака? Бардаци? не знам как да ги наричам точно. Витрини ще им казвам щото те са си буквално витрини много много една до друга с момичетата зад тях doin their thang. Ето едно ориенаровачно видео, като цяло не може да се снима много, поради някаква причина те много се ядосват ако ги снимат, една рейджна супер много като ме хвана а аз дори не снимах нея , а една съксия бате! Заклевам се! Просто беше мн интересна съския :Д
. Най-често се търкат по прозорците, някви мини дансес си иамт гъзят се разкрачват се абе не се свенят имат си някаво репертоарче там. В начало ни беше смешно, после ми беше малко тъжно, щото като се заглецаш в лицата им, повечето изглеждат нещастни, имат супер убити погледи. Не ми се навлиза в морални размишеления де, само се надявам сами да са си решили това да работят, а не да ги принуждават сводници (въпреки че малко ме съмнява). Другото беше, че една голяма част от тея жени са Българки. 2 пъти се случи да минаваме и да чуя Българска реч между тях и потенциалните клиенти. Та освен по проститутки и трвева кво друго правихме?
Ходихме по музеи, защотот сме културни хора лайк дат! Музея на Водката, Музея на Марихуаната бич. същност най-интересния които посетихме беше къщата на Анн Франк! Беше много тъжно видяхме къде са се крили нейното семейство и другите 4 човека. Нейната стая беше още облепена с разни картинки , които тя си е рязала, снимки на филмови звезди и тн...Иначе не се спряхме да обикаляме, което беше супер аз не съм отишла в Амстердам за да спя. Запознахме се с много хора, това в готиното по хостелите, че искаш не искаш се запознаваш с човека на съседното легло хахах.
Физиономиите на мъжете, които оглеждаха момичетата зад витрините бяха леко дистърбинг, супер мазни такива, слийзи, все едно преди не са виждали жена-беше забавно да гледаш мъжете как гледат жените (особено ако си хай). Но не влизат чак толкова много. Ние седяхме в един пъб и пихме бира около 2 часа и наблюдавахме една жрица на любовта и при нея влезе само 1 човек и си излезе след лайк 8 минс хахаха. А чухме от един рандом дуде в един бар, които разбрал от някъв негов приятел( RIIIIIIIIIIIGHT), че били 50 евро за 20
 минути. Разочароващо евтино според мен, но няма как като е толкова конкуренцията ти с лопата можеш да ги ринеш там братче тея проститутки толкова са много. Ще кача само няколко снимичици колкото за цвят на поста:
Canals of Amsterdam
Streets of Amsterdam
Cake so good it could be from outer space muahhah
Cocaine accessories of Amsterdam ( не бойте се взех ни достатъчно)

Souvenirs of Amsterdam
Та така за нашия мини трип до Амстердам, ще ви разправям повече  като се видим, че ми свършиха ягодите а стана 10 часа и е време за вечеря. Милз и Янз бяха така  добри да ми оставят 4 яйца аз им казах да си ги вземат за Швеция ама те не та не. Ениуей ще си изгледам серията на Game of thrones и после може да се върна да довърша поста, а може и да си лягам, че го сметнах, че не съм си спала в леглото от 8 дни хахаха или съм по чужди дивани или легла или моя си под но една вечер добър сън, ще ми дойде добре! Besos от мен и hasta luego!

понеделник, 6 юни 2011 г.

OH MY БОЖЕ!!!

Колко колко много имам да жи разказвам.... Последните няколко дена се бяхме развихрили жестоко с хората, останали в университета. Но най-голямата новина за момента е , че вече цял ден сме в Лондон при Мони и трещим нагоре-надолу!
Много е яко, въпреки че днес валя почти целия ден и не можахме да поседнем в някой парк или на някое хубаво място да разгледаме като хората... Но както и да е, имаме още цели 4 дена тук, а и нашите 2 приятелки Тони и Тони смятат да дойдат тук. Освен това в четвъртък Мони смята да организира парЧи и е поканила много хорица + един наш познат, Мишо от първото ни училище.
За жалост не мога да кача никакви снимки засега, защото не съм на моя компютър, а и след малко ще си лягам, но реших да напиша един малък ъпдейт, за хората, които се интересуват какво вълнува чорлавата ми глава.
А именно:
1.Онзи петък бях на дискотека с Лиса и ДВАМА ШВЕДИ МЕ ЧЕРПИХА НЕЩО ЗА ПИЕНЕ!!!!! Вие знаете ли кооооооооооолко е невъзможно това принципно??? За първи път ми се случва, а и сигурно за последен аххахахаха, ама идеята ми е, че бяхме много популярни с Лиса тая същата вечер хаха, не мога просто да ви опиша колко хубаво си изкарахме
2. Имам нова изгора хухуху!! Ама ше ви кажа по-натам.... с пикантерийките :Д. Всъщност помните ли онзи пост на Мила със това колко си приличат шведите? АХАХХАХАА Ами, днес осъзнах, че той май е точно един от тея на снимките... Ама не съм сигурна де... нали все пак споменахме, че си приличат всички...
3. Забравям за Микке! Или поне ще опитам :)
4. Утре ще ходим в Аквариума, а ако е хубаво времето, ще ходим до Хай парк да си играем с катеричките.
5. Ще лягам, защото Мони излезе от банята. Аре до нови срещи
БАНАНАААААААА