ПЪТЕВОДИТЕЛ НА ИНТЕРНАЦИОНАЛНИЯ СТУДЕНТ: ЗАПИСКИ ОТ СОФИЯ,ВИЕНА,ЙОНШЬОПИНГ,ЛОНДОН И ПИТСБЪРГ.

събота, 9 октомври 2010 г.

FUCK YEAH GINGERS

ili FUCK YEAH RED HAIR:



 Sigurno se chudite za kakvo stava vypros tochno i wtf is wrong with me no ako me poznavate dobre znachi znaete kolko obicham Chervenata Kosa!!!! Koeto ne e mnogo populiarno mnenie tuk btw. Primerno onq den na partyto na Emily Dionne si spomni kak bqh kazala na Chris che Radi misli che prilicha na Ron Weasly i vsichki nqkvi HAHAH ginger ginger i toi NOOO ne sam ginger and I was sitting there all like WTF YOU WISH YOU WERE THIS FIERCE:


I te prodyljiha da se smeqt na gingers and I was like WHAT'S WRONG WITH THE WOLRD MOMMA? Father Father Help us send some guidance from above cause people got me questioning WHERE IS THE LOVE? LOLZ ama ei taka poseredata na partyto poglednah dramatichno nagore and I asked the lord zashto horata mrazqt gingers?!? Ne sheguvam se sheguvam se razbira se prosto slusham taq pesen na Black Eyed Peas v momenta i se poluchi perfektniq soundtrack na the current problem! A imenno GINGERS:
Stignah do izvoda che te sa mnogo po vishi ot nas ostanalite cvetove i ne moga da povqrvam che sa zaplasheni ot izchezvane :(((( My poor gingers sa kato polqrnite mechki kato the tasmanian devils kato the killer whales kato orangutanite kato giant pandata ENDANGERED SPECIES (ako nqkoi go interesuva lista ot zaplasheni ot izchezvane vidove eto: http://en.wikipedia.org/wiki/Endangered_species) 
Sled dylgo i prodyljitelno obmislqne (okolo 5 sekundi) na razlichni varianti i planove za deistvie stignah do izvoda che moje da se napravi samo edno neshto! I to e: I MUST MARRY A GINGER!!! Monie to the rescue! I will save you gingers! Syvetvam vi i vas ako iskate da pomognete na maikata zemq na nashta planeta da se omyjite za ginger boy! Me every time I see a ginger Boy:
Photobucket
Ama ne sam li prava vijte gi vijte gi:
Future husband:
                                                                  My future lover!

PhotobucketPhotobucket
Sexy can Iiiii :D
I estestveno our future Baby:
Vijte go bee vijte go it knows it's cool! GAH ginger kids sa just cuter!

I shte imame a huge ginger family s mnogo ginger kids shtoto we must save the world after all :D
Photobucket
 OI znaete li kvo poprincip Red Haired People sa po hubavi ot normal haired ppl! Neka iliustriram nagledno.
Eto kak izglejdam obiknovenno:
Eto kak izglejdam s chervena kosa:
HAHHAHAHHAHHAHHAHAHAHHAAHHAHhYou see! Chervena kosa mu e maikata :D
Ako tova ne e dostatychno edni ot nai-velikite Cartoon geroi na vselenata- Dexter boy genius i Miss Bellom sa redheads:
Honorary mention of awesome redheads:
MY MOM :D

mommy she is so cute :))

Kate Winsled <3
Deborah Ann Woll(True Blood)
Christina Hendricks (Mad Men)
Kevin Mckidd(Rome)

Also tokushto si METNAH papkata sys vsichki Common Law hand outs i zapiski ot prozoreca na Vtoriq Etaj dokato se opitvah da ubiq edna peperuda! :DDD Zabravih chre prozoreca e otvoren zasilih tetradkata i tq mi se izplyzna ot prystite i  napravo izletq dobre che nikoi ne e minaval po trotoara v toq moment che kak shteshe da go frasne HA slqzoh do dolu da q vzema i nqkvi hora me gledaha stranno! Predstavqte li si kak e izglejdalo izvednyj nqkva letqshta tetradka ot prozoreca HAHAH :D


7 коментара:

Anna-Maria каза...

ednoroze GINGERS MY FAVS!!!! obozavam gii...edni ot malkoto minorities who are cool JUST like that?!!!?? i snimkite i horata v posta ti sa unikalni. pravish denya mi po hubav :)))))))))

Radinka каза...

MONIIIIIII !!! dude ! OBOJAVAM 4ERVENOKOSI !!! OBOJAVAM !!! toooolkova sa krasiviiiiiiiiiiiii i ujasno krsivi sexyyyyyyyyyyyyyyyyyyy unikalni sa !!!! iskam da si imam priqteli s ginger kosi za da im se lubuvam :D hahahahahhaha NQMAM nikakva ideq za6t tova e ubidno v london? lele...tezi hora naistina ne sa v red ! HAHAHAHHA shvani li NE SA V RED :D AAHAHAHAHAAHHAHA omg omg ne moga da spra da se smeq :D

Yana каза...

Ey, onzi Thomas, francuzina, deto hodim s nego v Sugar vseki put, e tochno rijav sas sini ochi i e celiq v lunichki. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=232446439052&set=a.6209299052.10685.635984052&ref=fbx_album
no ne smqtam da se jenq za nego... OO i poznavam edin Gustaf, koito ako si spomnqte ot razkaza mi v 1 star post, beshe sednal mejdu MENE i PATRICK na 1 mach, koito igraeshe rolqta na sreshta i razvali VSICHKO!
II tuy to...

Moony каза...

Bube YAY nikoga ne sam go znaela tozi fakt za tebe imame oshte neshto obshto ginger love FTW :))) i AAAAWWWWWW kolko miloooooo

Radi i ti li be HAHAHAH qvno vsichki gi za smetka na tuk kadeto ne vsichki gi az shte si boqdisam kosata tva lqto super facking ginger taka che ne boi se skoro shte imash!!!

YANA- uummmmm....Ok?

Yana каза...

moni, mislq, che ako se ojenish za ginger man, samo shte skasish verigata ot tehniq rod, zashtoto tvoq gen e po-silen ot tehniq i deteto vi izobshto nqma da byde takova, kakvoto go iskash :D
No vse pak moje da prodaljavate da opitvate, pa belkim 1 otroche-morkov se rodi :)))

Radinka каза...

qna 6te me ubie s komentarite si :D

Milaaa каза...

Moniiiiiiiiiiiiiiiiiiii spokoino Monzi i az mnogo obicham chervenokosi horaaa! :D I az bih se ojenila za chervenokos,chervenokosite dechica sa tolkova sladkii!! (PIPPI dylgoto chorapchee) :-))))))

P.S. Qna Videnova,cherven alel za kosa e recesiven sprqmo svetyl i tymen. tova znachi che ako imash tymna kosa,mojesh da nosish i cherven alel. A chervenokosite nosqt samo cherven alel,taka che ako Moni e imala chervenokosi v rodata si e syvsem veroqtno deteto im da e s chervena kosa!!! :-)