ПЪТЕВОДИТЕЛ НА ИНТЕРНАЦИОНАЛНИЯ СТУДЕНТ: ЗАПИСКИ ОТ СОФИЯ,ВИЕНА,ЙОНШЬОПИНГ,ЛОНДОН И ПИТСБЪРГ.

неделя, 2 май 2010 г.

"Если человек идиот, то это надолго..."

Хей Хей Кукли :)

Отварям снощи блога и какво да видя- 3 нови поста!!! ЙЕЕЕЕ!!! Давайте в същия дух! :) Много ми е интересно да чета и да коментирам!

*change of subject*
Искам да ви се похваля, че онзи ден осъществих 1 от мечтите си и тя беше да снимам охлювчета с камерата :) и направих доста добри снимки (според моите възможности и тези на камерата, разбира се), защото си спомням миналата седмица бяхме на в един клуб и аз си бях оставила камерата някъде там до DJ-я и той нещо не разбрах дали ме сваляше по тоя начин или просто му е много интересно да си говори за камери докато е на работа, ама не спря да ми обяснява някакви неща на шведски за камерата МИ, после ми показваше неговата, после ми показваше на лаптопа си снимки от неговия апарат... и аз реших да му се похваля с 1 хубава снимка, която бях направила наскоро и той направи някаква странна физиономия хахахах УОТ-ЕВА!!! Ето ми ги охлювченцата:
Тези двечките са Калина и Малина, а мъжкаря го кръстих Вивалди... много звучно име, не знам как ми дойде ЛОЛ

Беше много смешно, когато ги снимах охлювчетата, защото се бях разпльокала почти на земята и по 1 време чух 1 кола да паркира зад мен и само се обърнах и тя засили на заден ход и обърна и се изпари за 2 секунди хахахаах Не знам, ама май човека се уплаши от задните ми части.. или поне така изглеждаше хехе, а аз шофьора го помислих за един Робин, с който се бяхме чули точно преди 5 минути и той ми беше казал, че е наблизо и ще има тренировка в залата до нас. Та тоя младеж се казва Робин и е най-добрия приятел на "шегона-пиша-зак одирано пу-тиренце-льо" (хахаха така се забавлявам с моите глупости). Та по-късно вечерта ми се обади въпросния Робин и вика:Яна, от два часа седим пред вас, ще дойдеш ли хахаха и аз нали излязох и се разходихме наляво надясно тримата. А когато излязох от нас и пульо ми подари един нарцис, който сега ще ви го снимам и кача.. Това е първото цвете, което получавал от мъж през жибота си хаха... Вълнуващо е :))))))



и беше толкова забавно с тях... те са ненормални казвам ви. Примерно докато бяхме близо до нас и аз им показах един нарцис, който е засаден пред къщата ни и съм си казала, че това е моя нарцис, кръстих го дори Бенджамин и пульо постоянно ме заплашваше, че ще си го вземе и познайте какво стана вчера. Обажда ми се Робин, защото идваше към нас ( разбрахме се да се срещнем на по бира, за да се опознаем малко повече:) и ми се обажда Робин точно преди да дойде в нас и вика:
Идвам, а ако искаш мога да ти донеса Бенджамин и аз викам: “само смей да го докоснеш" и нали затварям телефона и виждам след 1 минута идва Робин пребледнял и вика: Яна, знам, че звучи странно, че точно преди минута ти говорих за нарциса ти, но него наистина го няма вече......
И аз изтичах до другия край на градината и гледам ПРАЗНО :О ...- Бенджамин беше ОТРЯЗАН.. а погледнете колко беше красив... МОЯТ нарцис :( Знаете ли как се натъжих... да си имаш 1 цветенце от цялата градина и някой ТОЧНО НЕГО да отреже :(
Но както и да е... поразходихме се с Робин, поговорихме си, после седнахме в нас и Мила беше направила явълков кейк и ядохме, после дойде пульо и гледахме филм, а той милия е късоглед и нищичко не виждаше, ама оставете това.. аз не го оставих на мира да си гледа филма.. хаха не спрях да го тормозя и да го poke-вам и bother-вам и mockе-вам :) ама беше много весело, с робин изпихме към 10 малки бири заедно, а Мила и пульо се правеха, че не обичат бира... "КАК МОЖЕ ЧОВЕК ДА НЕ ОБИЧА БИРА“?!?!?!

Знаете ли колко се радвам, че си намерих такива готини приятели тука.. и при това са шведи и много по-лесно ми е с тях да уча езика и да се упражнявам, особено с пульо- щтой е много грамотен и само като го питам нещо и 50 примера ми дава и дори понякога от обясненията му се обърквам още повече хехехе, но много много обичам да го слушам как говори, защото има леко БРИТАНСКИ акцент аххах и и и е много хубафффффхиихихиихихиххиихии И е най-голямата душа на света... онзи ден, дори имам свидетели, докато Мила си говореше по скайп с Мони, в 12 часа през нощта на мен ми скимна да предложа на пульо да излезем на нощна разходка и той вика: РАЗБИРА СЕ!! и излязохме и беше толкова хубаво хехех душичка ми е!
*change of subject*
А онзи ден Айнур от отбора ни имаше рожден ден и се качвам аз в автобуса, на пък към една дискотека и на следващата спирка се кари пък Сульо, а аз от седмица насам съм го блокирала окончателно от всичките му тъпи комуникационни съоражения, като мсн и книгата за лицата , защото наистина ми писна да ме следи и да ми се сърди после. Та понеже аз тъкмо видях едни австралийци, които са от университета и си говорихме с тях и само се опулих като го видих, дори малко се притесних и само викам: "с това момче сесрещах доскоро.. дали да не отида да поговоря с него" и те.:: ДААА отивай блабла
И отидох при него, седнахме един срещу друг на 2 седалки и почнахме да си говорим все 1 никога не сме се карали :) Въпреки, че той беше малко тъжен през цялото време и може би все още му е гадно, но според мен това, че отидох да си поговорим нормално после му е дошло добре.. или.... де да знам... но аз наистина мисля, че тоя човек има нужда от малко време да си почине от мене, щото както вика един приятел, всеки мъж трябва да мине през мъжемелачката, а аз направо го смелих тоя човек ^^
*change of subject*
Хорейшо, ако знаете как ми е мъчно вече за България.. много искам да е лято и да отида на море, да се видя със всичките ми причтели, да покарам кола, да помогна за къщата на баба ми и дядо ми, да си почина от тоя скапан университет и да се наслучам на шопска реч ;)) За разлика от Мила, аз ще бъда доста свободна това лято :) И в момента с мама и тати обсъждаме кога да си направя операцията на коляното и при кого, защото догодина искам отново да играя баскетбол тук.
А между другото, не знам дали всички разбрахте, но отбора ни отново се връща в Дамската Лига, там откъдето отпаднахме наскоро, защото един от отборите, поради финансови проблеми, се е отказал и са си прежложили мястото на нас :)

Аре засега се изнасям, така че:

1 коментара:

Moony каза...

ili na Yana :( Vijte kakyv hubav post ni e dala!