ПЪТЕВОДИТЕЛ НА ИНТЕРНАЦИОНАЛНИЯ СТУДЕНТ: ЗАПИСКИ ОТ СОФИЯ,ВИЕНА,ЙОНШЬОПИНГ,ЛОНДОН И ПИТСБЪРГ.

вторник, 24 август 2010 г.

Da Burgh welcomed me. With Seattle coffe. And tall buildings. And NYC view hihihahahahihi true tho



Ahaaaaaaa, taka zna4i, Moni pisa 4e 6te pi6e i o6e ne e pisala...i MOONY ve4e ne prinadleza na ob6testvoto v zapadna virgizia...no no no....im a city girl now!!!!!!!

Ta pristignah onia den v Pittsburgh ili Da Burgh kakto mu vikat. i woooow. ej na tova mu vikam grad. molya vi pro4etete nqkad za nego zashtoto i da vi obesnqvam, nqma da poviarvate :)
ne sym pravila mnogo snimki zashtoto nqmam vreme za izlqza po dale4 ot kampusa, kojto e v
Downtown-a no vse pak cirkuliram mezdu sgradite na universiteta... i tqh 6te gi snimam nqkoj pat obe6tavam. nqkoja sutrin v 6am kogato nqma nikoj i kogato toivam da ti4am dolu po rekata..., Ohio River.

A da, preminavaneto prez okeana....amiiii do Paris be6e sku4no, i v Paris tezi 2h.20min mi se storiha cqla ve4enost................neznam zashto...to ne be6e obikalqne po magazinite, govorene po telefona, 4etene na cqloto Dazed&Confused, smenqne na terminala, kupuvane na bonboni, igra4ka pla4ka s edno bebe (francuzoj4e, mnogo ligavo, izqde mi vsi4kite bonboni, no pyk be6e za snimka, nqma snimka.) i pak mi se storiha cqla ve4nost toya prestoj....ta nqma zna4enie, ka4ih se na samoleta za USA naj nakraya....

i imah mqsto do prozoreca i do mene nqma6e nikoj!!! i predi da izletime, az use6tam nqkakvi kapki da kapat na lqvoto mi ramo...i bez da poglezdam si vikam, tova e nevyzmozno Anna-Maria, vaobrazqvash si. i sled malko pak, KAP KAP KAP....V SAMOLETA IMASHE PROPUSKANE NA VODA. ta mom4eto koeto sede6e prez edno mqsto ot mene vika hmmm, да, кондензация.
da da, na balgarski!!!!!!! s amerikanski akcent. i az vikam kakvoooo? i toj...oh, well i saw u have a bulgarian passport...i know russian so... i az aaaaaaah. ta mom4eto bilo ot Pittsburgh, u4elo v NY, znae po4ti perfektno italianski i ruski, i vaobshte celiq polet 8h ne go usetih. gledahme filmi zaedno, u4ehme italianski i ruski zaedno, govorihme i preminahme okeana zaedno. ta Джейсън Бейкър provali planovete mi za sku4en 8-4asov polet. ama ni6tu. za dobro e bilo maj ahahahah

a dneska, ustanovih 4e v samoleta sam si zabravila IPOD-A!?!?!?!?!!? predstavqte li si?!?!?!
i sega kakvo!>!>!>!

BTW ne moga da povqrvam kolko mnogo neshta svarshih v4era. stanah v 7am, prosto zashtoto se 4uvstvah vse edno e 2pm, otidoh da si napravq ID i da me snimat, imah sre6ta s my international adviser, registrirah se za 4asove, vidqh se s treniora, hodihme na tour iz kampusa, pokaza mi novata sgrada Recreation Center, vidqh se s balgarkata koqto e v drug Universitet v Pittsburgh, na 10 min ot men, pazaruvah si, izlqzoh na ve4erq s treniora i pomo6tnik treniorkata, koqto e bremenna i e the reincarnation of cuteness. i hodih da ti4am po rekata.

a dneska i utre imam su6to tolkova mnogo neshta da pravq. trqbva da si pory4am knigite, da si pazaruvam oshte nqkvi neshtam da otida do bankata, po po6tata, da treniram, da se vidq s treniora, da si vzema nov telefon, da se sre6ta s adsiver-a mi, blah blah...

eto malko snimkov material.

Tova e Lawrence Hall, edno ot obstezitiata i naj golqmaa sgrada na Point Park University.
Ima ofisi, klasni stai, blah blah i obstezitia. Az sym staya 1117, sire4 11ti etaz.......nikoja ne sym zivqla po visoko........





Tova sa izgledite ot moyata staya.....stayata mi e mnogo malka, naj posle!!! kakvato obi4am :))
i nqma ni6tu osven leglo, biuro, i shkav. a da i banya lol



neznam zashto ima tolkova ogromno ogledalo. but its cool.

sled edna sedmica 6te stane oshte po gotina, zashtoto shte si podredq, i shte si sloza plakatite and all...shte vidite... :)


ami tova e zasega....6te vi pisha skoro pak.

Celuvam vi, obi4am vi, i pishete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4 коментара:

Moony каза...

O bube bube such a lovely post takava priqtna iznenada kato go vidqh!
Gledkata e super I believe you now! :D
I poleta ti OMG kato po filmite that is so excitiiiiingggg about Jason I is jelizzz hihi ei takiva trqbva da sa vsichki poleti da se sreshtash s nqkvi interesni nepoznati a ne choveka do teb da hyrka prosto i da mu kape ligata :D Ew anyway jivota ti tam veche izglejda tolkova exciting! Please update more often this year ako mojesh iskam da vidq mnogo snimkiiii i da chuq za novite ti friends tam i za grada i za VSICHKO iskam vsichko :D

Moony каза...

also see I fixed that for you city girl :D

Yana каза...

Bubbee :D Mnogo gotin post! Radvam se, che si si namerila nqkoi interesen v samoleta, az nikoga ne sam sreshtala nqkoi, s kogoto da si govorq v samoleta (moje bi zashtoto vinagi sam s mila i nie sme super ignorant kam horata kato sme zaedno :D )
Bqh zabravila za strastta ti kam malki stai :D No naistina izglejda dosta malka... no za 1 chovek predpopagam e dostatachna, a i shtom imash banq, znachi nqmash griji :)
uspeh v noviq universitet i otbor, Bubbbeeeeey!!!!

Radinka каза...

haresa mi, mnogo, I LOVE YOU