ПЪТЕВОДИТЕЛ НА ИНТЕРНАЦИОНАЛНИЯ СТУДЕНТ: ЗАПИСКИ ОТ СОФИЯ,ВИЕНА,ЙОНШЬОПИНГ,ЛОНДОН И ПИТСБЪРГ.

неделя, 2 септември 2012 г.

Откривам новия сезон както Бойко Б открива нова отсечка от магистрала


Официално обявявам новия сезон есен 2012 за открит мадафакъс. Смятам да се върна в блогосферата с гръм и трясък. Никакви лигавщини повече. Смятам да съм още по скандална, провокираща, шокираща, инелектуално пренебрежителна, иронично-саркастично-контракултурна революционерка на сърдитата разочарована цинична младеж на нашето време! С две думи-никаква цензура, с една-простотии. Най-голямата интелктуална диария да ми хрумне и нея ще я напиша ама с подробности защото съм толкова ХАРДКОР. Хардкор съм като немско скат порно , като 2 girls 1 cup, като онова клипче дето оня пич се ебе с кон ама после коня му пробива нещо и му изпадат червата и той умира и други такива супер хардкор неща...или просто ще поствам снимки на котки....ще видим как ще се развият нещата.
Анийуей имах супер гениална идея за пъвия си пост от Итаилия насам, но я забравих. Може би щото вечерях 3 фъстъка и 2 големи уискита. Имаше някакви печени чушки в хладилника ма кой ще се ти се занимава да ги топли- поле викам да си спретна една МУСАКА набързо, после се сетих,че не мога да готвя...веднъж направих един МОРКОВЕН КЕКС ама нямаше моркови у нас, а и това беше някъде преди 5 години. Май и баница бях направила за една НГ обаче  същност май не бях аз а Мила.... Майка ми се опасява, че никога няма да се омъжа с моите кулинарни способности. Аз и казах, споко ще си взема котки.
Офф тоя лаптоп е много странен клавишите са някви разместени и постянно забравям къде  намира шибаното Я и шибаното Ш и всеки път ми отнема минута и половина докато ги намеря тряя да мина всички тъпи клавиши. Ето изтъпях, мисля да гледам една серия на Алф и да лягам.
Лекар с нож!
И понеже ми се чини леко негативен този пост ще завърша с една вдъхновяваща картинка, която да ни инспайърва за предстоящата година!