ПЪТЕВОДИТЕЛ НА ИНТЕРНАЦИОНАЛНИЯ СТУДЕНТ: ЗАПИСКИ ОТ СОФИЯ,ВИЕНА,ЙОНШЬОПИНГ,ЛОНДОН И ПИТСБЪРГ.

понеделник, 23 май 2011 г.

При директора се влиза само по голяма нужда!

(Надпис на вратата на директорски кабинет)

Добрютро. 11:09 е. Станах много натъжена тая сутрин, щото знаех, че няма какво да се закусва, а аз много обичам да закусвам. Мила вчера забрави да отиде до магазина и тая сутрин направо не исках да се събуждам, за да изпусна закуската и да е време за обяд, но уви, се събудих в 09:30 и сърчицето ми се сви... направих си 1 тъжно капучино и после уж на шега проверих дали има някоя забравена питчица хляб или нещо подовно във фризера, и отварям, и гледам: БУТЕР ТЕСТО!!
И си направих бутерки :)) Не успях да ги снимам, защото бях толкова вкусни и не успях да им устоя хаха, ама ето какво остана след бутерките:


Сега в момента си седя на леглото, а пред мен има една огрооомна купчина от багаж. Вчера подреждах цял следобяд. Имам толкова много дрехи и якета, че ми стана лошо. Ще се наложи повечето неща да ги оставям тука(в мазето на новия апартамент), дано няма мишки в шведските мазета ххаха!


О, всъщност забравих да спомена, че онзи ден ни беше най-важния изпит по Иконометрия. Мина ужасно и не беше честно да правят толкова труден изпит :( Принципно не обичам да говоря за изпити, но го споменах само с 1 единствена цел! Искам да ви покажа какво нарисувах повреме на изпита, докато чаках Мила да свърши и белким ми дойде някоя гениална идея!
Но така и не дойде идея, а аз така се залисах в рисуването, че Мила дори по 1 време се обърна въпросително към мене да види какво съм се разписала така нахъсано хахах и гледа в листа ми: Аа, тя си рисува, момичето хаха! А ето я самата рисунка:

Това е гледката от прозореца на залата, в която имахме изпит. Всъщност това е гърба на библиотеката ни. Смятам тая рисунка да я направя на картина с маслени бои през лятото. Ще стане интересно според мен, защото обожавам формата на покрива на библиотеката... за вроти път го рисувам хаха

А, Другото, с което се занимавах вчера, беше да избирам подходящи цветове за стаята ни в Чепеларе. Искам да е нещо интересно и тук ще ми трябва вашето одобрение. Само искам да поясня, че стаята в момента изглежда по следния начин:

На комина има залепени сиви каменни плочи, които ги сложиха без да ни попитат и аз не съм им голям фен, но винаги можем да ги оцветим ако поискаме с Мила. Подът е в светло дърво, прозорците са в тъмно кафяво, а стените са БЕЛИ ..

Ето и моите идеи:








И така мои драги, аз ще ходя да се разкрасявам сега! :)
Целуфани от кака ви
13:00

Diamond TextDiamond TextDiamond TextDiamond TextDiamond TextDiamond Text

5 коментара:

Mariya каза...

Az sum za posledniq variant na staqta :)))) Tova bqlo i cherno e super ..cvetove5te mi haresvat :)

Radinka каза...

woooooowwww celenoto e unikalno 4ovek!!!!! az sum za zelenoto!!! super dobro e :))) iihihihiih A QNA SUPER MNOGO ME KEFI kak si snimala gorkata prazna 4iniika s dve tri bedni trohi4ki... :D :D :D super zabavno e 4e ne si iskala da stane6 za6toto e nqmalo kakvo da qde6, no izvednuj hop BUTER TESTO!!!! :D ahahahahahah mn si gotina we baban takuv :D a btw tezi tuhleni steni zad pokriva na bibiotekata TUHLENI steni li sa ili e ne6to suvsem razli4no :D

Radinka каза...

btw ne razbrah za6to pri direktora se vliza samo po golqma nujda :D

Yana каза...

Mime, tochno taq stena s cherno-bqloto beshe ideq na Mila

Radi, Tuhlenite steni sa tuhleni =)
A pri direktora se vliza po golqma nujda, samo ako naistina e mnogo nalojitelno, idiote =))

Moony каза...

Men nai mnogo mi haresvat 4 i 5! 4 mojebi shtoto e syshtoto kato moita staq hah za tova davam glasa si za 5!