ПЪТЕВОДИТЕЛ НА ИНТЕРНАЦИОНАЛНИЯ СТУДЕНТ: ЗАПИСКИ ОТ СОФИЯ,ВИЕНА,ЙОНШЬОПИНГ,ЛОНДОН И ПИТСБЪРГ.

понеделник, 30 май 2011 г.

20 години плодотворна размяна на циркови номера между СССР и България! (Лозунг в цирка)

Днес с Мила посветихме деня за разкрасяване,
тъй като ни остава само 1 изпит на 1 юни. Това трябва да е един от най-отегчителните изпити, които някога съм имала. ТОЛКОВА Е ЛЕСЕН, а се води Б левъл. А в същото време с Мила много се смеем, защото вече 2 пъти се явяваме и не можем да го минем хахах.
Всъщност ето какво се случи:
Първия път, когато имахме този изпит, имахме точно 1 нощ да се подготвим за него, защото паралелно учихме за един друг по-важен изпит. И учихме ние цяла нощ и за десерт си оставихме 2та стари изпита с отговори, за да видим какво представлява преди да отидем на изпита. И ги прегледахме уж и отиваме в деня и гледаме: Почти всички въпроси бяха като тея от старите изпити!! А ние цялата нощ бяхме чели слайдовете и разни записки... и с Мила се бием по челото, щото ако бяхме отделили малко повече време на тея 2 смотани изпита, щяхме да го вземем минимум с БЕ или ЦЕ.
А втория път, когато го карахме тоя изпит, решихме пък да учим само от старите екзами, а естествено на изпита накрая се падна повече ТЕОРИЯ от слайдовете хахаха А НЕ НЕ!!
На 1 юни вече не ми пука какво става, няма да уча 3ти път за тоя изпит!! Прегледах старите изпити и смятам, че те ще се паднат, защото този курс вече е изключен от програмата и демек няма кой учител да подготвя нови подвеждащи въпросчета :) И това май ще е 1 от последните ри-екзами, затова според мен ще го направят по-лесен, за да минат всички и да се свършва с тая история по Financial Management and Investment. Малоумна история бих казала аз....

Хмм.. с какво друго да се похваля... Мила изхвърли краставиците в кошчето за боклук, защото Бубето ѝ каза, че са заразени... гадно... така ми се хапваше от "скъпата салата", както я наричам :) ...
Друго, друго..... ходих до магазина?
Гледах снимки на баловете на моите шведски приятели и приятелки, които завършват, във Фейс-мизерията.
Не вечерях, защото НЯМА КРАСТАВИЦИ И ДОМАТИ, а изядохме по 1 пакет пуканки за вечеря, докато гледахме последната серия на "Под прикритие".
Пекох се на слънце сутринта, и това ще правя до края на седмицата, защото времето го дават слънчево и топло :)
Днес гледахме и последната част на Хари Потър, защото чак сега я свалих от торент (Нали помните онзи мой каприз/инат да не ходя на кино никогаш)
Свалих си 3-4 албума на любими изпълнители и сега ги слушам
Това е. Ето 1 бонус снимка, с която си играх малко на фотошоп днес



Diamond TextDiamond TextDiamond TextDiamond TextDiamond TextDiamond Text