ПЪТЕВОДИТЕЛ НА ИНТЕРНАЦИОНАЛНИЯ СТУДЕНТ: ЗАПИСКИ ОТ СОФИЯ,ВИЕНА,ЙОНШЬОПИНГ,ЛОНДОН И ПИТСБЪРГ.

четвъртък, 26 май 2011 г.

25 ПОБЕДНИ ГОДИНИ обикновен локум!

(Надпис на опаковки локум)

Разочарование вчера... поне с шведина де... цял ден бяхме заедно по различни срещи и събирания и не можахме 1 дума да си кажем. Дори вечерта бяхме в същата дискотека, но винаги беше заобиколен от други хора и дори не си казахме здрасти, а бяхме рамо до рамо. Ама нищо де, ше намерим друг потенциален съпруг хахах. А, сега, за да се самоуспокоя, ще ви кажа 1 негов огромен недостатък. Има отвратителен стил на обличане!!! Вчера се носеше ЦЯЛ ДЕН по улиците, университета и клубовете с чифт черни чорапи, с обути отгоре бялозелени ЧЕХЛИ от тези през пръстчето!!!

Но като цяло беше хубав ден. Пресушихме с Алекс една почти пълна бутилка джинче и пих малко повече от лимита ми, но странно не го усетих. Има и такива дни :) После се върнах до нас и се бях настроила за филм. Тъкмо почнахме да гледаме една комедия, когато ми звъннаха да ходим на въпросната дискотека. И аз скокнах, турих 1 очна линия, фанах два кичура и ги усуках, уж на някаква прическа да изглежда и тръгнах към центъра. После стоях само към час и половина и си тръгнах. Не че не ми беше забавно, напротив, необичайно весело беше със всичките българчета и македончета, но последния ми автобус за Хускварна е в 12:25... а не ми се оставаше да спя при мойте приятели, щото доколкото ми се похвалиха, хъркали много... Мерси, но не мерси!

Днес сутринта! Прекрасно време, на термометъра показваше 25, излязохме на тераската да се попечем и както си седяхме, мина нашата съседка (онази сладката бабичка, която много обича студентите от нашата къща) и ни донесе 1 букетче момина сълза от градинката ѝ!!!! Ето го букетчето:

Беше толкова мила и почна да ни говори на английски, но нали понеже с Мила вече сме станали малки шведски машини и ѝ благодарихме на шведски и почнахме да си говорим и тя беше толкова учудена :)) И си говорихме с нея, разказа ни за синовете ѝ, аз ѝ разказах, че догодина вече няма да живеем тук, а ще се местим на друго място и така :))) Беше много сладичка, обожавам я тая женица... и много се радвам, че понаучихме шведския, за да си говорим със съседите си, а не само здрасти и чао.

Днес пак влезе 1 котка в къщата. Тая котка всъщност е на някой от съседите, ама често се отбива, дори миналата година Мила ме беше снимала с нея:

А това е нашата съкъщничка Амилия (Мили), която днес се срещна с котката. Тя (Мили) е голяма душичка и е една от най-чистите съкъщнички, която някога сме имали, заедно със Сабрина! Естествено като изключим факта, че оставят чашите да се сушат насапунисани, но мен не ме касае особено, тъй като пия от отделна моя чаша, която успях да науча всички останали да НЕ ПИПАТ!!


Добре, това е за днес... не очаквам нищо вълнуващо да ми се случи до края на деня, въпреки че е само ранен следобяд, но просто нямам никакви планове. Няма да излизам, освен на терасата. По-късно с Мила ще гледаме новия епизод на "Столичани в повече". Не мога да си обясня защо постоянно всички бъркат името, вместо "Столичани" казват "Софиянци". Не че не е едно и също де.. и не че не ми е все 1, но просто се чудя защо не мога да го запомня това име! :)

О, искам да ви покажа, като заговорих за "чудене". Не знам дали на всички съм казвала, но следя блога на 1 шведка, Кисси, която естествено не се казва така, но тази въпросната е толкова нашумяла тук... а да не говорим колко пари изкарва от блога си, ходи на екскурзии през месец, купува си дрехи, чанти, парцали всеки ден и т.н. Същата е доста вманиачена в/към диети, солариуми, пластични операции и всякакви такива мазо процедури, но в доста по-голяма степен от нормалното. И ше ви покажа актуална синмка, от последната ѝ екскурзия на Родос преди седмица:


много лошо... особено при положение, че по-голямата част от читателите на блога ѝ са момичета до 15 години...

Но както и да е, да са живи и здрави, всеки да си прави каквото иска, нито аз мога да ѝ се скарам, нито тя да ми се изсмее, че примерно съм с 20-30 кила повече от нея, въпреки че с тея цици най-вероятно сме на едни килограми...

А ето 1 кратко видео за това как си лягам в леглото:



Хайде, това е от мене, драги ми другарки и другари
обичам ви
Кака ви Diamond TextDiamond TextDiamond TextDiamond TextDiamond TextDiamond Text

2 коментара:

Moony каза...

love the video! Kissie mi e nai strannoto syshtestvo ever ne shtoto veche ne prilicha na chovek a na deformirana kukla no che izkarva pari ot izlagaciqta si!! Prosto nqma spravedlivost v toq svqt :D
Momina sylza e liubimoto cvete na mama :))
Vsichki anglichani si miqt posudata kato Mili it's an english thing! Mnogo e stranno no vseki (BQL) anglichanin koito poznavam taka si mie chiniite samo gi nasapunisva s vero i posle gi ostvq da se sushat...
A btw kato vidqh tova Kitty- razbra li se kakvo stana s Pizza?

Yana каза...

OO... moni.. ne znam kakvo e stanalo s Pizza... nishto ne sme chuvali ot neq/nego otkakto Lisa q/go pusna na razhodka ...