ПЪТЕВОДИТЕЛ НА ИНТЕРНАЦИОНАЛНИЯ СТУДЕНТ: ЗАПИСКИ ОТ СОФИЯ,ВИЕНА,ЙОНШЬОПИНГ,ЛОНДОН И ПИТСБЪРГ.

сряда, 23 февруари 2011 г.

I PIMPED OUR BLOG

Photobucket

                                                This is my greetings GIF! Isn't it amazing?
Hey LOSERS! Btw сори ако това, че ви наричам лузърс не ви е толкова симпатично колкото на мен, ако не ви е приятно ще спра да ви наричам така (ще го заменя с WANKERS hoho) Какво ще кажете за новото ни flag thingie, pretty neat huh? I decided to PIMP OUR BLOG!
Искам да кажа на Ради и Яна Кр да не се фрийкват аут от флагчетата от други държави и да си мислят, че някой се интересува от нашия мижав блогец и го следи ЛОЛз. Значи хора има едно такова нещо като ГУГЪЛ та когато някой търси нещо ГУГЪЛ (сори че викам просто много ме кефи как се пише на Български) излизат много много сайтове, който са рилейтид или не толкова към нещото което те търсят и така понякога се показва няшият блог. Ако някой е споменал търсената фраза блога се появява примерно на 1774387263204та страница, защотот не е особено линкнат с нищо нашия блог. С Мила проверихме при какви search-ove излизаме и са fucking hilarious:
-pada6ti spalni ( I don't even know)
-razlichni figuru v skype (FIGURU me ubiva)
- chervena kosa (tova e moq post za gingers)
-da napi6a eseta
-kak da razbera dali edin chovek e gay (hahaha sluchaino nqkoi da e pisal gay-narychnik v bloga?)
-kartinki na cql lis na h2o (cql LIS, ne polovin LIS hora ili primerno 5/8 LIS,ami cql LIS)
- perni6ki universitet
-snimki na bebeta
-kak se pishe usmivki v facebook (AH kolko pyti sym se chudila i az kak se pishe usmivki v facebook? O trqbva da ima nachin! dano e uspql tozi chovek)
-informaciq za pakistan (obviously zashtoto nie samo za pakistan govorim tuk)
I my personal favourite: yu slameni suveniri! FUCKING SLAMENI SUVENIRI!!!!!!
Така,че споко хора гугълва някой нещо вижда,че това не е мястото което му трябва и беж да ги няма. Чил аут. А за някой хора, който ми казват да зяключа блога без дори да пишат в него:
Photobucket
You're cute!
Photobucket
But I'm not amused!

Та така :D Вие как сте? При мен reading week върви с пълна сила! Днеска примерно четох в едно списание как Рианна мислила да се връща при Крис Браун! хаха Не шигувам са, вчера бях в библиотеката от 3 следобед до 12 if I was a dinosaur they call me the studysaurus :D И написах един доста неприятен асайгнмент! Имахме да прочетем едни 10 статии, като една статия е средно по 20 страници братче, но това не е трудната част-задачата беше да обощим всеки артикъл в 100 думи! ОМГ ХОРА отвратително беше просто тва 100 думи за едно изречение! Трябва да прочетете едно решение на съдя да видите за какво става въпрос, само им дай да си чешат езиците тея хора. И дори не се изразяват нормално ами на lawyer speak и като го почнеш едно изречение в края му вече си забравил за какво се говори! И ей така моля ти се 3297213071732754 страници трябва да ги нашишеш в 100 думи! Thank god that's over! И също днеска си почнах есето по Админ, което смятам да довърша тази вечер така или иначе все кисна до 4 часа и после ставам в 11 поне да свърша нещо полезно.
Иначе социални ми живот може да се сравни със светлото ми бъдеще и успешната ми кариера с две думи NONEXISTENT and IMAGINARY! Вчера беше рождения ден на моя съквартирант и много ми се ходеше ама то беше в някав fancy restaurant in the city а най-изискането нещо което аз мога да си позволя в момента е KFC :D такива са ми финансовите възможности в момента. Днеска е мача на Манчестър в който ще играе Златното момче на България!!! Момчето на Народаааа! както пее безсмъртния поет Гошо от почивка и мисля да се завлеча до Лора и Киро да го гледаме и да викаме и да псуваме ей така както си трябва!

7 коментара:

Radinka каза...

az ti kazah da zaklu4i6 bloga, no az pi6a v nego ! zasegnata sum. i vse o6te durja da e zaklu4en

Radinka каза...

ina4e mi be6e zabavno dokato go 4etoh

Milaaa каза...

HAHA Radiiii seriozno li..na nikoi ne mu se chete nashiq blog,to samite nie ne si go chetem deto se poznavame,predstavqm si nqkoi drug da sedne :D
P.S. QK blog again SISTER MONI :-) Radvam se za tvoq napredak v pisaneto ;D

Milaaa каза...

edno ot liubimite mi popadeniq s nashiq blog e "s kakvi o4i 6te e bebeto mi" hahahahah

Moony каза...

Az imah predvid Yana Krumova you WANKER :D
Az sym syglasna s Mila inache LOL @ the thought of anyone else reading our shit really now REALLY?
Milz na men syshto mislish li che sa namerili otgovor na vyprosa v nashiq blog :D

Moony каза...

PS: Zashto nikoi ne kazva nishto za gifa s brat me personally I like it :D

Milaaa каза...

Hahaha ne znam ne mislq! :D
Monz,mnogo e qk gifa s brat ti HAHAHA Az go zabravih vchera dokato go komentirah i posle go vidqh pak,ama me myrzeshe da se vyrna i da komentiram pak :D Kakvo in the world pravi ur brosan (brushan) kakto e na shvedski? :D