ПЪТЕВОДИТЕЛ НА ИНТЕРНАЦИОНАЛНИЯ СТУДЕНТ: ЗАПИСКИ ОТ СОФИЯ,ВИЕНА,ЙОНШЬОПИНГ,ЛОНДОН И ПИТСБЪРГ.

неделя, 20 февруари 2011 г.

There will come a time, you'll see, with no more tears and love will not break your heart, but dismiss your fears

Hay guys, que is passing? Мисля че изживявам втори пубертет и EVERYTHING SUCKS and EVERYONE IS A DUMB WHORE! Или просто сам реалист хахах не знам.
Под мотото different day,same shit общо взето мина цялата семица
Малко highlights все пак в понеделник на този СВЕТЪЛ ПРАЗНИК Св. Валентин раздавах опаковани в цигански станиолчета шоколади. Май ви разказвах за това от Про Боното дето продавахме в Laws reception chocolates и идеята беше всеки идва и ни дава парите си (2 паунда) и
поръчва шоколад на своят valentinе и после на 14ти ние ги изненадваме с БОЖЕСТВЕН ШОКОЛАД (за 50ст пройката от Сейнсбърис ама нали трябва да се прави печалба) и един имаше гениалната идея да ги разнасяме хахахахха много се смях вътрешно особено на възторга на другите преди да вмъкна тактично, че как подяволите ще намерим ние 100 различни, човека който не познаваме из нашия кампус (щото те ни дават само имената на избранниците си) и просто си представих колко във ВЪЗТОРГ биха били всички професори ако просто нахлуем в лекциите им с 300 човека и почнем да викаме ДЖУЛИ БРАУН (примерно) ДА СЛЕЗЕ ДА СИ ВЗЕМЕ ШОКОЛАДОВОТО ЛАКОМСТВО! Хахахахах някой хора просто не мислят! Ениуей за това моят логичен ум просто предложи като попълват формата за поръчката хората да оставят и телефона на Валентиката си и ние да им пишем смс да дойдат да си приберат гадния шоколад преди да е мухлясал ако обичат! Нали казано по друг начин :D И така беше забавно щото имахме и графа за personalized messages където всеки пишеше някакво послание към убекта на тяхната creepy love  и едно от моите задължения беше да ги преписвам за СМСите и видях всеки на всеки какво е писал ХАХАХАХ беше много яко вечното ми любопитство и глад за информация която не е моя работа бяха много приятно задоволени :D Не че имаше нещо пикантно де повечето бяха бъзици ( Be my slave! Last night was AMAZING! Make me a sandwich bitch) но имаше и няколко искренни VERY CUTE ако си падаш по кют работи разбира се... което аз не си! WHAT?!?!
Още тази седмица беше 3тата подред среща на The Pro-bono Easter Fundraiser sub-committee чакайте,че забравих за какво говоря докато го кажа! Забелязали ли сте че тук много обичат Комитети! Аз лично съм член на 2!!! :D Някой от вас може ли да се похвали, че е член на КОМИТЕТ! Чувствам се като революционер направо! Друга е въпроса, че всички се взимат много насериозно а реално само си чешат езиците без да правят абсолютно нищо (токущо описах и кариерата на всеки политик в България) Но ако не си в някой комитет не ставаш!!! Та на поредната ни среща аз се борех да остана будна докато им слушах дребните разпри за каква да е темата на ПАРТИТО 80s или Wild West! О колко оригинално ОЩЕ едно парти! С билет на скромната цена от 20 паунда!!! И за кво да гледам a bunch of law nerds in ugly 80s clothes getting drunk on half a glass of wine как обсъждат теорията на Дайси за the rule of law а и на всичкото отгоре да си ПЛАТЯ за това мерси но не мерси! И другото което е всички трябва да "make an effort" любимото им е това ако не си излязъл с токчета високи поне на половината на твоята височина и не си си излял десет литра грим на лицето заедно със изкуствени мигли и all that shit и не си си купил рокля специално за случая значи не си направил EFFORT! Значи те тея хора не излизат да се забавляват да пиинат и потанцуват с приятели ами да си покажат само коя може да ходи на по високи токчета, обаче накрая като 50% от тях са толкова пияни,че не могат да ходят изправени а камоли на кокили чието токче им стига до УШИТЕ братче си събуват и ходят БОСИ! Боси хора в Лондон град с 9 милиона човека ох направо ми става гадно на корема като ги гледам как си шляпат боси по асфалта на Оксфорт Стрийт! Ооооопс съвсем малко лирическо отклонение! ХАХАХА чакайте да се върна да видя за какво говорих! А да за идея за ивент чрез който да наберем средства. Та понеже аз го проспах тоя мийтинг нямах никви идеи ХАХА може да кажете,че нямам място да съдя НО после ми хрумна и им писах имейл на всички защо не организитаме фото-състезание което накрая завършва с Изложба на снимките с formal reception с ПИИНИ И ЯДИНИ нали да са доволни всички и пак могат да си сложат всички парцалки момичетата да са доволни нали, като се гласува за 3те най-добри снимки и накрая имам some kind of reward или просто моралната награда,че си спечелил (която аз btw планувах да грабна) хахаха и ок всички им хареса идеята даже тази вице-президентката ми каза,че била най-добрата идея до сега ( което не говори много де пред идеите на повечето уважавани членове на КОМИТЕТА-размяна на стари дрехи, все едно някой ще даде пари за старите ти потни дрехи JESUS, или клуб по йога в една от класните стаи щото няма нищо по релаксиращо от това да лежиш между някакви чинове и столове ХАХАХА или ХИМИКАЛКИ с твоите инициали на тях на скромната цена от 4лв!  или просто да обикаляме с кофи и да молим за пари!) Та като ми го каза тая, че това е най-добрата идея която имаме досега I was like YEAH I know bitch I was there:
 За това представете си после на следващата ни среща когато ми АУТВОУТНАХА идеята those bitches! Смисъл не беше толкова голяма изненада де, защото гения винаги остава неразбран от масата МУАХАХАХ и така си оставаме с новата и свежа идея за поредното парти! Lolz днеска съм on a roll с хиперболата и понякога ме е страх, че мислите всичките ми преувеличения за сериозни :D Всъщност на тая среща бяха само 11 от всичките 25 човека и 5 бяха ЗА а 6 ПРОТИВ (I'm watching those traitors now) и този project co-ordinatora каза,че ще имейлне  останалите 14 да се видят тяхните гласове, защото 1 глас е прекалено close и ще ми каже тая седмица. Но да ви кажа честно хора много се надярам и останалите плебеи да решат, че тая идея е за по sophisticated public (това беше общия консенсус, че изложба е прекалено изсикано за нас ХАХАХ о простете прекалено ИЗТЪНЧЕНИЯ ми вкус) и да гласуват против, защтото ако се приеме, ще трябва да организирам цялото нещо сама! А просто нямам енергията в момента да организирам изложба-да намеря място което да се състои, да уредя catering, да ни намеря спонсори които да ни принтират снимките, да убедя пасивните студенти да се включат в нещо. което не могат да си напишат в CVto и въобще всички други организаторски отговорности! С тея 4ри есета и всичкия материал който имам да наваксвам и ЕЛСА (другия ми КОМИТЕТ) и курсовете по френски и researcha za internship само до това ми е!
Иначе кво друго тази седмица. Сряда дори не помня какво правих. Ама наистина БЯЛО ПЕТНО ми е. Опитвам се да се сетя но е празно сякаш съм blackout- nala, просто не помня да съм правила каквото и да било. Това е много подозрително.Може да са ме отвлякли извънземни!!! В четвъртак беше elections partyto, само дето не съобщиха едни от най-интересните позиции, защото имало разседвания срещу няколко от кандидатите. Има едни пакистанци които създаваха много проблеми- викаха в библиотеката, даже Rajdeep ми каза че един е kicknal in the balls опозицията си!! Та това беше ЛЕЙМ,защото в залата беше пълно с араби които крештяха JUSTICE JUSTICE JUSTICE Те хубаво искат справедливост, за тази цел да не бяха ритали другите кандидати в репродуктивните органи! Ти го пребий едно хубаво човека после си чуди,защо са те дискфалифицирали! И отново стигам до извода-някой хора просто не си полчват мозъка.
Отивам да си взема КРУША да хрупам, че ми се дояде и после мисля малко да се попреструвам, че уча за appearances само и после ще се върна за да си довърша поста като продължа да bitchvam!
Хей ай ем бак и не идвам с празни ръце. В едната имам круша, а с другата ще опиша на какво станах свидетел долу в кухнята. Слизам протягам ръка към хладилника и изведнъж виждайки очертанията на един среден на големина лист замръзвам.
Whatever could this be?
Долу на хладилника в момента е лепната една Passive-aggressive бележка, в която Оливиа ни съобщава как и е омръзнало всеки път тя да мие чиниите и от сега нататък сме щели да имаме нова система- всеки от нас мие чиниите по една седмица и така се редуваме кой щял да мие чиниите АХХАХАХААХ аххахаха ХАХАХАХHAHAHAHХАХАХАХХхХАХХАХахАХАХХАХ
ахахахаххфбхдбдсбяевиуилаалла сори просто още не мога да спра да се смея. Направо ми иде да я взема тая бележчица и да я накъсам на малки парченца и да и я набутам в ноздрите! И най-обичам някой да ми КАЗВА каква е новата система, която аз ще следвам lol bitch please get real. Защото аз нямам нищо по-добро да правя от това една седмица да мия чиниите на 4 човека! Да си поканят и приятели ако искат и ей така да си сготвят вечеря с първо и втори и десерт и супа и предястия аз ще ги измия няма никакъв проблем щото това е мойта нова мисия в живота да мия на хората чиниите и не спираме до тук и тиганите нали и тенджерите въобще всичката посуда!  Много са зле тея хора, направо не знам Джей от къде ги намери тея хора, но оня ден получавам един смс "Hey guys I don't wanna moan but the bin is full again and I've been throwing it out the last few times and I just don't think it's fair for me to do it again" И това докато съм на лекция значи let me drop everything I'm doing да си тръгна посредата на лекцията и да се прибера за да ти изхвърля шибания боклук!!  или или или по-добра идея how about ти сама да го изхвърлиш и да не ме занимаваш с глупости. И ей така за най-малките неща се пишат някви passive-aggressive бележчици. "Ъъм може ли да оставяте лъжиците отляво а не отдясно" и темподобни които ми изпиват силичките.
Ок Мони аут :)
PS: In case if anyone is wondering за заглавието на този пост не съм в някво totally lovey dovey настроение или happily in love това е текст от една от песните на моята любима група евър евър които са гениални check them out- Mumford and Sons:

1 коментара:

Milaaa каза...

Hahaha Monn mn zabaven post,a za chiniite napravo umrqh ot smqh! I vse pak ako samo tq gi pravi teq neshta q razbiram HAHA Zashtoto pri nas syshto minalata godina mi e idvalo da ostavqm takiva belejki :D Ama vij neinata ideq e malko typa naistina,po-dobre prosto vseki da si gi mie verno HAHA
P.S. Pri nas vsqka staq e otgovorna za hvyrlqneto na bokluka obache za cqlata sedmica i za chisteneto na kyshtata prez weekend-da,koeto e dobra ideq :D Just an advice
P.P.S. Pozdravleniq za prochenetenite valentinki HAAH Mnogo se smqh :D
P.P.P.S. Dude,tezi komiteti verno sa mnogo pointless,ama ako shte ti pomognat za po-natatyk po-dobre prodaljavai da si hodish ili pone si vzimai nqkvi neshta da pravish dokato te govorqt za partita HAHA
P.P.P.P.S. sorry za poslepisite :D