ПЪТЕВОДИТЕЛ НА ИНТЕРНАЦИОНАЛНИЯ СТУДЕНТ: ЗАПИСКИ ОТ СОФИЯ,ВИЕНА,ЙОНШЬОПИНГ,ЛОНДОН И ПИТСБЪРГ.

понеделник, 28 февруари 2011 г.

Ден on dokuz (Turkish)



Holaaaa чикас :-)
От толкова много време не съм писала! :Д Знам,че сигурно вече ви омръзва да виждате пост от мен всеки ден,но остават още само няколко дена,не берете грижа :-)
Да разкажа за днеска: Един много много скучен ден,в който стигнахме до извода с една от нашия отбор,която прекара целия ден почти у нас,че е много по-добре да скучаеш с някой друг,отколкото да скучаеш сам хаха,защото тя си стои в апартамента по цял ден и буквално не прави нищо..Ние поне имаме университет и нали приятели,а тя дойде тук преди около месец и нещо вече,даже май два и дойде само да играе за нас,демек не е дошла да учи,така че и е много скучно на милата. Та днес станах в 8 и 30 за моя ГОЛЯМА изненада,въпреки че си бях легнала в 3 и 30,даже да е било и към 4......Та беше доста глуповато,ама просто напоследък съм свикнала да ставам в 6 заради шведския и предполагам това обяснява всичко..Просто в 8 и 30 вече ми е минала 1/8 от деня ХАХА :-) Та след като станах,докато се натуткам стана обяд и ни дойде на гости една съотборничка. С Яна и с нея си направихме обяд и после ходихме към залата,защото отбора на мъжете имаха мач.Гледахме ги и после се върнахме обратно,където седяхме сигурно около 1 час без да правим нищо,даже малко поспахме,защото и съотбоничката ни не беше спала също предната нощ ХАХА Та след това дойде дългоочакваният момент на бойните изкуства,организирани от треньора ни..Честно,хора,аз си мислех,че ще е няква супер лигня и че никой нищо няма да направи..ДА БЕ ДА..Тренировчицата ни беше 2 часа,през които имаше и адски много упражнения за физика просто и тук мисля,че треньора ни се беше намесил малко в програмата ХАХА Има конспирация навсякъде. Но както и да е,иначе като цяло беше доста забавно и научихме и даже няколко хватки и начини за защита. Даже инструктукра ни обясни и някви трикчета и ни изясни и някакви неща за това какво примерно става,когато някой е нападнат или какво му минава през главата на човека,де :-) Та така.. Сега умирам за сън,защото както споменах не съм спала,така че си пия чая,измивам си зъбите и лягам директно. Много целувки!

1 коментара:

Moony каза...

OH EM GEE znaesh boini hvatki so badass dude tova e tolkova qko pomnish li sled onq sluchai na mosta na NDK the one that shall not be named :D si kazahme che trqbva da se zapishem na karate za da znaem sledvashtiq pyt nali poveche ot tehnikata DYRPANE NA KOSA kolkoto i da e efektivna tq :D
Ama molq ti se nedei da stavash tolkova rano ako ne ti se nalaga absoliutno tova e disgusting! Naistina e po dobre da skuchaesh s hora ot kolkoto da skuchaesh sam! Osven ako ne si s nqkvi energiini vampiri primerno az vinagi predpochitam da skuchaq sama ot kolkoto da skuchaq s KIRLIVIA (Kirsty+Olivia) gorkata vi syotbornichka tho!