ПЪТЕВОДИТЕЛ НА ИНТЕРНАЦИОНАЛНИЯ СТУДЕНТ: ЗАПИСКИ ОТ СОФИЯ,ВИЕНА,ЙОНШЬОПИНГ,ЛОНДОН И ПИТСБЪРГ.

събота, 19 февруари 2011 г.

Ден 11



Такааа,малко по-рано пуснах тази песен,а сега се връщам да ви напиша няколко реда,че откакто се върнах от университета днеска съм започнала да чистя и чак сега свършвам (00:38),ама повярвайте ми-залужаваше си-ТОЛКОВА Е ЧИСТО:-)
Да ви кажа защо вчера успях да пусна само една песен-Лиса и Бранди от нашия отбор ни бяха на гости след тренировка и гледахме филм,след което останахме да си говорим и по едно време се усетихме,че е 3 и 30 сутринта ХАХА Та затова не успях да ви кажа нищо друго,ама иначе цял ден бях супер заета с писане на проекти,домашни по шведски и такива,затова ме извинете. :-) Хора,трябва да ви разкажа за шведския,на който ходя по-подробно,ама някой друг път,че то има много за разказване ХАХА Какви ли не хора можеш да срещнеш там,а аз даже се запознах с една българка,която е тука от декември месец някъде и изглежда много мила и скромна женица.
Да ви кажа за днеска: сутринта с Яна и Нино (вече и с Алекс) се събрахме най-после да седнем да пишем една курсова работа за Буфорш-една шведска фирма от преди 60-70 години,която е произвеждала и изнасяла оръжия преди и след втората световна война и все още произвежда.. ТА много се учудих как толкова СПОКОЙНА държава като Швеция е 8ма в света по износ на оръжия! Особено имайки в предвид,че те не са влизали във война от началото на 19 век!Та много интересни неща правихме днеска и открихме супер интересни факти,примерно че Borås (там където имам мач утре) е най-голямата фабрика за текстил тук и оттам идват всъщност всички H&M дрехи за тези от вас,които не знаят,защото аз си мислех че примерно са от Стокхолм или и аз не знам,но явно не :-) То май почти нищо не е от Стокхолм,ама то като произвдството в София общо взето,демек никакво :-) Та след това се върнахме и чистихме с Яна 100 часа както казах вече и сега мисля да си лягам,че не съм спала нормално от 3 дена,а и утре имаме мач. :-) Пожелайте ми успех и ще пиша томоро ес суун ез ай гет бак :-) ЦЕЛУФ

2 коментара:

Moony каза...

I ti ne si kazala tova koeto me interesuva nai-mnogo men v takiva situacii: KOI FILM GLEDAHTE?

Milaaa каза...

It's kind of a funny story ;D