ПЪТЕВОДИТЕЛ НА ИНТЕРНАЦИОНАЛНИЯ СТУДЕНТ: ЗАПИСКИ ОТ СОФИЯ,ВИЕНА,ЙОНШЬОПИНГ,ЛОНДОН И ПИТСБЪРГ.

четвъртък, 17 февруари 2011 г.

FAIL

EPIC FAIL!  Such a fail peeps! Не мога да повярвам, че забравих да пиша в блога вчера! Мила сигурно е толкова разочарована от мене! Другите сигурно дори не сте забелязали CASUE YOU AIN'T READING THIS SHIT! хахах сигурна съм, че ако со го бях постнала сега и се правех,че е от вчера никой нямаше да забележи! Освен Мила омг Мила my comrade I'm so sorry if I let you down :(( Това е, защото никога не пиша през деня, а оставям за вечерта  преди да си легна, което е някъде 2/3 през ноща хаха явно като ми се спи не мисля много трезво! А тая сутрин беше толкова смешно събудих се ей така ВНЕЗАПНО от дълбокия си сън в 7 часа хора, което знаете не е присъщо за мен. Та както си спах (сънувах, че Емили ни кани на парти у тях в петък като the theme беше DRAGONS! Демек дракони хаха щеше да е едно забавно парти!) и изведнъж БАМ it hit me НЕ ПИСАХ В БЛОГА СНОЩИ
Photobucket
                          NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!
Anyway беше много драматик даже дибейтвах дали да не стана и да не напиша блога сега, но после се сетих,че сигурно само ще мрънкам колко ми се спи в целия блог и ще е шит. За това ето  ме сега тук няколко часа по късно с чаша топло кафе до мен /0 лъжички захар, без мляко/ смятам да ви разкажа какво ми се случи последните няколко дни тази седмица,че като гледам от понеделник хич не съм разказвала!
Fuck това го бях писала към 10 сутринта и още не съм го постнала сега е 9 вечерта! Днеска беше ужасен ден! Излизах само да си взема ябълки и круши иначе съм затворена у нас цял ден и се опитвам да уча и не се получава и не се получава. Накрая се отказах съвсем и почнах да чета някакви глупости в интернет (главно за сериини убийци, и също за някакво момиче което имало булимия и нали яло и повръщало яло и повръщало и накрая и се е пръснал стомаха БУКВАЛНО и имаше и картинка ъъъгххх и после за едно болно момченце което е искало да се самоубие от 5 годишно (!) и накрая е успяло на 15 не знам защо си го причинявам). И както може да се очаква сега съм в ужасно настроение! Ама аз сама съм си виновна де толкова депресиращ и непродуктивен ден затворен сама в къщи няма как. Много ми е гадно и мразя когато някви супер черни мисли ми обземат цялото съзнание, защото е направо плашещо какви неща си мисля и не искам да се чуствам така, но няма как да се разсея нищо не помага. Опитах да чета книга, но всички книги които имам са супер dark и те. Мисля,че ми трябва малко човешки контакт просто, защото като съм сама съм предразположена към такива насторения. Кърсти и Оливиа са долу, но с тях не мога да говоря те са ужасно прости.
Ох ще спра до тук защото не искам да тровя блога и ако ми се оправи малко настроението ще пиша пак по-късно.
Вече е по-късно и не сам в особено по весело настроение така че fuck it.
Въпрос на деня: как илизате от лошо настроение?

6 коментара:

Milaaa каза...

Oi Monz,ne boi se,nishto losho ne e stanalo :-) Ti dostatychno doprinasqsh HAHA :-) Btw stiga si gledala takiva neshta,pusni si nqkoq seriq na House naprimer ili neshto drugo :-)

Moony каза...

I love you Milzi our talk za kak ne si me haresvala v nachaloto me razveseli :D

Radinka каза...

po-skoro si pusni ne6to o6te po-depresira6to kato film ili muzika, pri mene gore dolu deistva, 6oto nakraq ti pisva, idva ti do gu6a i nqkak si stava6 po-vedur, horata sa kazali- klin klin izbiva

Yana каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
Moony каза...

WTF
ama ti seriozna li si?

Moony каза...

Zashto si si iztrila komentara yana?
Vyrnah se specialno da proverq i kakto si mislih samo edin post ne sym ti komentirala i tova e onzi za tvoq shved i tova e zashtoto znam kolko e nepriqtno nqkoi da ti kaje AZ KAZAH LI TI sled nqkoq situaciq. No na men prosto samo tova mi idvashe naum zashtoto oshte kato si govorihme ti kazah che ne mislq che ima perfekti hora a ti go beshe vyzpriela kato perfekten i hich ne mi haresa ideqta che da izlezesh s nego e kulminaciqta na jivota ti you're better than that :D . Inache vsichki postove dosega sam ti gi komentirala. Sorry za tova sys mila znam che i ti go chetesh bloga i mi otgovarqsh na vyprosa na denq tova beshe po skoro za drugite (Mimeto,Yana Kr Bibi i Bubeto :)